Bűnügy

Kaszinóban játszotta el munkatársai bérét egy román férfi

Sikkasztás miatt emeltek vádat egy román férfi ellen, aki egy kaszinóban eljátszotta munkatársai bérét, több mint 1,5 millió forintot.

2018.12.10 10:35MTI

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közleménye szerint az 52 éves férfi nyolc társával együtt egy egyéni vállalkozó alkalmazottjaként építőipari munkásként dolgozott egy kecskeméti telepen. Hetente fizetett bérüket a vállalkozó szeptember végén nem tudta személyesen Kecskemétre vinni, ezért a vádlottat kérte meg, hogy menjen el érte Budapestre.

A férfi a főnökétől több mint kétmillió forintot vett át, ebből a saját munkabére 550 ezer forint volt. A vádlott azonban ezután nem a munkásszállóra ment, hogy kifizesse társait, hanem egy játékkaszinóba, ahol 100 ezer forint kivételével az összes pénzt eljátszotta.

A büntetlen előéletű, szabadlábon védekező férfit a főügyészség sikkasztással vádolja és - tárgyalás mellőzésével - a kár megtérítése mellett felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza a bíróságnak. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság dönt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.