Egészségügy

Plasztikai műtétje után meghalt egy brit nő Budapesten

Komplikációk léptek fel a beavatkozás után.

2018.12.05 14:46ma.hu

Plasztikai műtétje után komplikácók léptek fel egy brit nőnél, akin Budapesten végezték el a beavatkozást. A középkorú nő nem sokkal később meghalt - írja brit beszámolók alapján az Index.

A nő hasfeszesítést és mellplasztikát végeztetett, és a saját testéből máshonnan leszívott zsírral fenékfeltöltést is végeztek rajta. Azonban a műtét után egy órával egy zsírrög érelzáródást okozott nála, szívinfarktust kapott, az újraélesztés pedig sikertelen volt.

A férje azt mondta, hogy azért jöttek Budapestre elvégeztetni a beavatkozást, mert jóval olcsóbb, mint Angliában, és ismerőstek olyanokat, akik már túlestek ezen Magyarországon, és elégedettek voltak vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.