Fejlesztés

Hárommilliárd forint értékű közlekedésfejlesztési program indult Nyíregyházán

A projektet a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel konzorciumban valósítja meg a helyhatóság.

2018.11.29 04:20MTI

Elkezdődött a gazdaságfejlesztést és a munkaerő mobilitását segítő több mint 2,9 milliárd forint értékű közlekedésfejlesztési program Nyíregyházán - közölte az önkormányzat közleményben szerdán az MTI-vel.

A Terület- és településfejlesztési operatív programban elnyert százszázalékos, vissza nem térítendő támogatás segítségével olyan iparterületekhez vezető utakat korszerűsítenek, amelyek a nagy cégek mellett kis- és középes vállalkozásoknak adnak helyet. A projektet a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel konzorciumban valósítja meg a helyhatóság.

A közlekedésfejlesztési beruházások várhatóan jövő év végén fejeződnek be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.