Diplomácia

Kiadott orosz fegyverkereskedők: Washington csalódott a magyar kormányban

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége szerint kérdéseket vet fel, hogy a két éve őrizetbe vett két orosz fegyverkereskedőt Moszkvának adta ki a magyar kormány.

2018.11.27 08:05ma.hu

Az Egyesült Államok csalódott, amiért a magyar kormány a két éve elfogott fegyvercsempész Ljubisineket Oroszországnak adta ki - írja az Egyesült Államok magyarországi nagykövetségére hivatkozva a hvg.hu.

Hozzáteszik, az Egyesült Államoknak egy nagyon jól alátámasztott ügye volt ellenük, amelyet a magyar hatóságok tatgjaival együttműködve építettek fel.

"Magyarország döntése kérdéseket vet fel az elkötelezettségéről az Egyesült Államokkal való bűnüldözési együttműködése iránt, és emiatt mind az Egyesült Államok, mind Magyarország, mind a világ polgárai kevésbé vannak biztonságban” - írta a nagykövetségre hivatkozva a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.