Tragédia

Verseny közben kapott agyvérzést a magyar ralis

Tíz napig küzdöttek Mészáros Sándor életéért, ám szervezete végül feladta a harcot.

2018.10.31 09:31ma.hu

Gyászol a magyar ralistársadalom: Mészáros Sándor az SRT Laktanya Szlalomon állt rajthoz, azonban verseny közben agyvérzést kapott és autójával egy fának rohant - írja a Bors. A partvonalról két bátor néző rohant segíteni. Mikor odaértek, kérdezgették a hogyléte felől, Mészáros azonban nem szólt, csak remegett. A mentők ezután kórházba vitték.

"Tíz napon át harcoltak az életéért, ám szervezete végül feladta a harcot. Az orvosok mindent megtettek, mi az utolsó pillanatig reménykedtünk, de végül komplikációk léptek fel" – mondta a Borsnak Mészáros Sándor özvegye.

Mészárosné Boross Piroska azt is elmondta, nem volt előjele a tragédiának. Mészáros Sándort felesége és két gyermeke gyászolja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.