Programajánló

Hosszabb nyitvatartás és kedvezmények a Szabadulószobák éjszakáján

Meghosszabbított nyitvatartással és fél áron várják a közönséget a programban résztvevő helyszínek az idei Szabadulószobák éjszakáján, október 26-án.

2018.10.20 17:38MTI

A szervezők célja, hogy a számítógéppel, okostelefonokkal történő magányos játékok helyett az élvezetes időtöltés egy olyan új alternatíváját kínálják, amely oly módon fejleszti az együttműködési és kommunikációs készségeket, hogy azonnali pozitív visszajelzést, sikerélményt nyújt a játékban résztvevő felnőttek és gyerekek számára - olvasható az esemény szervezőinek közleményében.

Budapesten 27 különböző tematikájú szoba várja a látogatókat, de egy nyíregyházi és egy oroszlányi helyszín is kapcsolódott a rendezvényhez, amelynek weboldalán részletes lista található az összes résztvevő helyszínről.

A szervezők azoknak, akik nem találnak szabad időpontot, november 30-ig további 10 százalék kedvezményt kínálnak a résztvevő szabadulószobák valamelyikébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.