Adatok

Kirúgott szívsebész: feljelentést tett a Kardiológiai Intézet igazgatója

Andréka Péter szerint visszaéltek a betegek adataival.

2018.10.09 10:59ma.hu

Feljelentést tett az Országos Kardiológiai Intézet főigazgatója. Andréka Péter szerint visszaéltek a betegek adataival - írja a Magyar Idők.

Két beteg dokumentumai kerültek nyilvánosságra. Először annak a nőnek a zárójelentése került fel Facebookra, akinek az operációja után menesztették Székely László szívsebészt.

Másodjára pedig annak az elhunyt betegnek az ambuláns lapja látott napvilágot, aki azért halt meg, mert a kirúgott sebész nem tudta megműteni.

A dokumentumok nyilvánosságra kerülése miatt Andréka Péter főigazgató a IX. kerületi Rendőrkapitányságon feljelentést tett személyes adattal való visszaélés és jogosulatlan adatkezelés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.