Tragikus baleset

Halálra gázolták a világot járó nomád magyart

Franciaország délkeleti részén vasárnap reggel halálra gázolták Gecse Balázs Gergőt, aki Magyarország bejárása után úgy döntött, ökrös szekerével nekivág a nagyvilágnak.

2018.09.24 11:55MTI

A baleset reggel fél 9 körül történt a Villard-Bonnot közelében futó 165-ös út egyik kanyarjában - írta honlapján a Le Dauphiné című regionális francia napilap.

A 32 éves, nomád életet élő fiatalember kutyája és négy szarvasmarhája társaságában bandukolt, amikor egy szemből jövő autós elütötte.

A jármű 90 éves sofőrje állítása szerint nem látta a szekere mellett, az úttest belső oldalán baktató Gecsét, mert elvakította a napfény.

A móri születésű fiatalember életét a helyszínre érkező mentők sem tudták megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.