Akinek segítség kell

Az MTA pályázatot írt ki gyermeket nevelő kutatók támogatására

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pályázatot írt ki kisgyermeket nevelő kutatónők és kiskorú gyermeküket egyedül nevelő kutatók tudományos előmenetelének elősegítése érdekében.

2018.09.20 05:30MTI

Az Akadémia a pályázatot a doktori cím megszerzésére irányuló kérelem benyújtásához szükséges értekezés megírásának támogatására írta ki - olvasható az MTA tájékoztatójában.

A pályázat keretében bruttó 1 millió 800 ezer forint összegű vissza nem térítendő ösztöndíj-támogatás nyerhető el, melyet a kedvezményezett 2019. január 1-je és december 31. között vehet igénybe, választhatóan három, négy, hat, nyolc vagy tizenkét hónapos támogatási időtartammal, az időtartamnak megfelelő hónaponkénti bontásban - áll a felhívásban.

Az MTA fejezetének terhére várhatóan tíz pályázat támogatására nyílik lehetőség. A pályázatokat legkésőbb 2018. október 15-ig kell benyújtani a jelentkezőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.