Baleset

Jobban van a kisfiú, aki kizuhant a kaposvári kórház egyik ablakán

Pszichés problémák miatt vitték be, nagynénje szerint kérték is a dolgozókat, hogy figyeljenek oda rá.

2018.09.06 20:27ma.hu

Megműtötték, és már jobban van az a kisfiú, aki csütörtökön zuhant ki a kaposvári kórház egyik ablakán. A gyereknek a mája és a lépe is sérült, a pécsi gyermekklinikán műtötték. Az RTL Klub Híradója szerint azonban nem saját szobája ablakából esett ki, ahogy azt szüleinek állította, hanem az épület másik oldalán lévő takarítószertár ablaka alatt találtak rá.

A gyereket pszichés problémák miatt vitték be, és napokkal korábban egyszer már megszökött. A rendőrök találták meg: a gyerek becsengetett egy házba, mert fázott, és egy pulóvert szeretett volna kérni. Nagynénje az RTL Klubnak azt mondta: korábban kérték is a kórház személyzetét, hogy figyeljenek oda rá, mert előfordult, hogy otthonról is megszökött.

A kórház nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.