Balesez

Döntött a bíróság Rékasi Károly balesetének ügyében

Több mint három év telt el a baleset óta, most sikerült pontot tenni az ügy végére.

2018.09.05 15:36Ma.hu

Első fokú ítéletet hirdetett szerdán reggel a Budai Központi Kerületi Bíróság Rékasi Károly és R. Miklós balesetének ügyében - írja a Blikk.

A színész 2015 júniusában motorjával közlekedve ütközött össze egy személyautóval egy budafoki kereszteződésben. Rékasi súlyosan megsérült, hónapokat töltött kórházban, többször megműtötték.

A lap azt írja, a bíróság a szerdai ítélethirdetéskor bűnösnek találta R. Miklóst maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset okozása miatt, ezért őt 6 hónap fogházra ítélte, amelynek végrehajtását 1 év 6 hónapra felfüggesztette. Az ítélet nem jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.