Időközi választás

Polgármestert és képviselőket választanak Gávavencsellőn

A polgármesteri tisztségért ketten, a helyi képviselői helyekért pedig tizennégyen indulnak.

2018.09.04 02:30MTI

Időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellőn, a polgármesteri tisztségért ketten, a helyi képviselői helyekért pedig tizennégyen indulnak - közölte a nagyközség aljegyzője hétfőn az MTI-vel.

Bakos Tóth Ildikó elmondta, a voksolást azért kell megtartani a csaknem négyezer lakosú településen, mert a Vojtó Mihályné (független) polgármester vezette képviselő-testület idén májusban feloszlatta magát.

A polgármesteri székért ketten jelentkeztek be, a korábbi polgármester mellett Berecz János, a Fidesz-KDNP jelöltje indul. A hatfős testületbe tizennégyen jelöltették magukat, közülük hatan a Fidesz-KDNP színeiben, nyolcan pedig függetlenként.

A mintegy 2700 választópolgár reggel hat és este hét óra között adhatja le voksait a község három szavazókörében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.