Sport

Igen megtrollkodták a Felcsút legutóbbi meccsét

Végre egy csomó néző nézte a Felcsút meccsét, bár kicsit furcsák voltak.

2018.09.02 11:46ma.hu

Régóta pörög rajta a sajtó, hogy nem kíséri túl nagy érdeklődés a tao-milliárdokkal támogatott, az NB I utolsó helyén álló nyeretlen Puskás Akadémia meccseit. Otthon is alig lézengenek a nézők az Orbán Viktor hétvégi háza mellett felhúzott stadionban, az idegenbeli meccsekre pedig senki nem kíséri el a csapatot. A 168 óra szerint Paksra azonban elment egy darab szurkoló, akire két biztonsági őr vigyázott a vendégszektorban!

Ami szombaton történt, arra viszont még nem volt példa! A Mezőkövesd elleni szombati vereséget már nem üresen ásítozó lelátók előtt szenvedte el az aranylábú tizenegy. Valakik ugyanis kíméletlenül megtrollkodták a szombati Mezőkövesd-Felcsút meccset, így 2Rule mezbe “öltöztetett” papírfigurák nézték végig az újabb katasztrófát.

Képek: Facebook/Felcsút, Zs-közép






Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.