Tragédia

Áder János táviratban fejezte ki részvétét a bulgáriai buszbaleset miatt

Áder János köztársasági elnök a Bolgár Köztársaság elnökének küldött táviratában fejezte ki részvétét a Bulgáriában történt súlyos buszbaleset miatt.

2018.08.26 09:23MTI

A Köztársasági Elnöki Hivatal által vasárnap az MTI-hez eljuttatott, Rumen Radevnek címzett táviratban Áder János azt írta: megdöbbenéssel hallotta a hírt, hogy Bulgáriában súlyos autóbusz-baleset történt, amely számos emberéletet követelt. A magyar államfő a maga és a magyar nép nevében is őszinte részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, és mielőbbi felgyógyulást kívánt a szerencsétlenség sérültjeinek.

Áder János kollégáját biztosította: "lélekben mi is ott vagyunk bolgár barátainkkal ezekben a szomorú órákban".

A súlyos buszbaleset szombat este történt Bulgáriában. A hatóságok közlése szerint 15-en meghaltak, és 27-en sérülésekkel kerültek kórházba.

Az áldozatok bolgár zarándokok voltak, akik kolostorlátogatásról tértek haza Szófiába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.