Választás

Időközi választást tartanak Babarcszőlősön

Polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak vasárnap a Baranya megyei Babarcszőlősön, a településvezetői tisztségért hat független jelölt indul.

2018.08.22 23:30MTI

Csölléné Makovics Edit, a helyi választási iroda vezetője, a diósviszlói közös önkormányzati hivatal jegyzője közölte: az időközi voksolást azért kellett kiírni, mert a 122 lelkes község képviselő-testülete május végén feloszlatta magát.

A polgármesteri tisztségért hat független jelölt indul: Bajgal Batdzsargal, Gyurkovszky Zoltán, Haga Árpád, Vlasitsné Végh Anikó, Kőszegi Tamás és Ruppert Antal.

A négy képviselő-testületi helyre kilencen pályáznak, valamennyien függetlenek.

Babarcszőlős választási névjegyzékében 93-an szerepelnek - tette hozzá a jegyző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.