Színes

Használt pelenka eldobásával vádolják Orbán Ráhelt

'Exkluzív' fotósorozat jelent meg egy DK-közeli oldalon.

2018.08.22 07:42ma.hu

A fotók a Nyugati Fény nevű oldalon jelentek meg Orbán Viktor legnagyobb lányáról kedd délelőtt. Az oldalról azt érdemes tudni, hogy írásai, bejegyzései alapján DK-közelinek mondható, a DK-s politikusok előszeretettel hivatkoznak rá a közösségi médiában - írja az Index.

A fotósorozat, melyet a lap szerint egy Eszter nevű olvasójuk küldött, azt sugallja, hogy Orbán Ráhel megállt a horvát autópálya mellett és nem a kukába, hanem a fűbe hajította a teli pelenkát.

A képekből nem derül ki, hogy valóban megtörtént-e az eset. Pelenkát ugyan látni, de az események sorrendje nem ismeretes. Emellett az sem egyértelmű, hol készültek a fotók.

Közben több horvát oldal (index.hr, 24sata.hr) is elkezdett foglalkozni a dologgal.

DK-s politikusok is felkapták, és hírként kezdték el terjeszteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.