Fenyő-gyilkosság

Külföldre megy Gyárfás Tamás

Mivel a hatóságok nem tudták kétséget kizáróan bizonyítani, hogy ő bujtotta fel a Fenyő-gyilkosság elkövetőjét, így visszaadták útlevelét.

2018.08.01 15:56ma.hu

Nincs Gyárfás Tamásra nézve bizonyító erejű irat a nyomozók kezében, ezért visszakapta útlevelét, és a napokban Glasgowba utazik - írja a Magyar Idők. A lapnak Gyárfás ügyvédje nyilatkozott, azt mondta: úgy véli, hogy nincs igazi ász nyomozati irat a hatóságok kezében, ami kétséget kizáró bizonyítottságot tud megalapozni ügyfelével szemben.

A húsz évvel ezelőtti Fenyő-gyilkosság megrendelésével vádolt Gyárfás és ügyvédje további iratok és hangfelvételek kiadását kéri a hatóságoktól. A Magyar Idők szerint a volt úszószövetségi elnök, miután nemrég visszakapta útlevelét a hatóságoktól, Glasgowba utazik, ahol részt vesz az Európai Úszószövetség ülésén.

Gyárfás Tamást azzal gyanúsítják, hogy felbujtóként részt vett Fenyő János médiavállalkozó 1998-as megölésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.