Gyász

Gyilkosság az E.ON-nál - ez lett a vége

A késelő hosszú ideje dolgozott sofőrként a cégnél, de egy benzinlopási ügybe keveredett, ami miatt kirúgták. Ezért meg akarta ölni főnökét, ám a gazdasági igazgató megpróbálta megvédeni...

2018.07.30 02:33ma.hu

„Az elkövető halála folytán a büntethetőség megszűnt", ezért a rendőrség július 18-án lezárta a nyomozást a fél évvel ezelőtt történt E.ON-os gyilkosságban - tudta meg a Kisalföld.

Február első napjaiban az egyik főnökét többször megszúrta az áramszolgáltató egyik (volt?) munkatársa, aki aztán az emeleti iroda ablakából kizuhant és szörnyethalt. A megkéselt férfi életéért többórás műtéttelküzdöttek a győri Petz-kórházban, de a fiatal édesapa sérülései menthetetlennek bizonyultak.

A megrázó tragédia részleteiről semmit nem lehetett eddig tudni, mert a nyomozást nem zárták le. Áprilisban három hónappal meghosszabbították a vizsgálat határidejét. Mivel ez is lejárt, a lap megtudta: lezárták a nyomozást, mindazonáltal, „az érintettek kegyeleti, valamint hozzátartozóik személyiségi jogainak védelme érdekében az üggyel kapcsolatban bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni" - közölte a rendőrség.

Mint ismeretes, február elején vitába keveredett főnökével egy munkás Győrben. A dulakodás során a férfi egy késsel nyolcszor megszúrta főnökét, ezt követően kiesett az iroda ablakán és életét vesztette. A támadó nem a 43 éves igazgatóhelyettest akarta bántani, hanem a cég igazgatóját. A férfi az iroda felé tartott, amikor találkozott az igazgatóhelyettessel, aki megpróbálta megállítani, ekkor kezdtek dulakodásba és támadott késsel a férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.