Frigy

Ötödször is megnősült Demszky Gábor

Demszky hatvanöt évesen, volt párttársa előtt mondta ki újra a boldogító igent.

2018.07.25 06:55ma.hu

Demszky Gábor volt SZDSZ-es politikus ismét megházasodott - írta a Blikk. A liberális politikusnak négy korábbi frigyéből három gyermeke született, és egyik házassága sem tartott tovább pár évnél. Leghosszabb kapcsolata Budapesthez fűzte: öt egymást követő választáson nyerte el a főpolgármesteri széket. 2010-ben nem indult újra a tisztségért.

A lap ott lehetett az egykori politikus ötödik házasságkötésén, amelyre a budaörsi városházán került sor. A szűk körű szertartást a szintén korábbi SZDSZ-es Wittinghoff Tamás polgármester vezette.

Demszky választottja Kapitány Noémi ügyvéd, két gyermek édesanyja. Elmondása szerint négy éve ismerkedtek meg az egykori politikussal, aki egyből levette a lábáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.