Az uniós pénzek gyors kifizetéséért

Több mint 20 milliárd forint jutalmat osztottak ki a minisztériumokban

5-6 ezer minisztériumi dolgozót jutalmaztak meg.

2018.07.11 08:03ma.hu
hirdetés

Több mint 20 milliárd forintot osztottak ki négy minisztériumban az uniós pénzek gyors kifizetéséért. 5-6 ezer minisztériumi dolgozót jutalmaztak meg - írja a 24.hu.

A legtöbb pénzt, 7,8 milliárd forintot Varga Mihály osztotta ki a nemzetgazdasági tárca dolgozói között. A legjobban a korábban Lázár János vezette Miniszterelnökség dolgozói jártak, fejenként 4,6 millió forint volt a jutalmuk.

A Seszták Miklós vezette Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban összesen 4,8 milliárd forintot osztottak szét, de nem mindenki volt elégedett, mert a vezetők több pénzt kaptak. Az egykor Balog Zoltán-féle emberminisztériumban jutalmaztak meg a legtöbb embert, ott kétezer embernek jutott az apanázsból.

Az egyes tárcák által kifizetett összes/egy főre eső pluszpénz (forint)
- Miniszterelnökség: 3,3 milliárd/4,6 millió 
- Nemzetgazdasági Minisztérium: 7,8 milliárd/4,5 millió
- Nemzeti Fejlesztési Minisztérium: 4,8 milliárd/4,2 millió
- Emberi Erőforrások Minisztériuma: 4,3 milliárd/2 millió

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.