Sajtóközlemény

Pályázati hírek

Elindult Ipari RO vízkezelő berendezések karbantartását segítő online elemző, és adatgyűjtő modul fejlesztése a Hidrofilt Kft-nél

2017.07.25 09:19ma.hu

A Hidrofilt Kft. 391,8 millió forintot meghaladó vissza nem térítendő támogatást nyert el a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című pályázati kiíráson. A 659 380 000 forint összköltségvetésű beruházásból vízkezelő berendezések karbantartását segítő elemző és adatgyűjtő modul valósul meg.

A projekt eredményterméke, az ipari RO berendezések élettartalmának meghosszabbítása új, adaptív, SMART karbantartási technológia felhasználásával, valamint egy erre a technológiára épülő költséghatékonyan gyártható SMART termékmodul kifejlesztése.

A legtöbb nagyvállalatnál az ipari számítógépekkel és protokollok támogatásával már léteznek az Ipar 4.0 által megkövetelt univerzális integráció előfeltételei. A kifejlesztendő termékmodul önálló, hálózatos adatgyűjtő, és karbantartó üzemmódban is üzemeltethető lesz.

K+F projekt piaci célja egy olyan új termékmodul kifejlesztése, amely nagy hozzáadott értékkel növeli az ipari RO berendezések színvonalát és ezzel piaci előnyhöz juttatja a cégünk által gyártott vízkezelő megoldásokat.

A projekt a következő hozzáadott értéket képviseli a közösség számára: a megnövekedett RO élettartam egyrészt gazdasági előnyöket jelent, másrészt közvetlenül is csökkenti a környezeti terhelés mértékét, valamint az RO berendezés által felhasznált vegyszerek szükséges mennyiségét.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.