Család

Szerető szülőket keres egy vak lány

Szomorú történetét is megosztották.

2018.07.09 20:42ma.hu

Állítólag ez a fiatal lány egy szerető családot keres, akikkel újra át tudná élni a gyerekkorát, szeretetet és egy kis törődést kapna, amit viszonozni is tudna.

"Szép napot kívánok Jovány Barbara a nevem 29 éves vagyok Egy szerető nagy családra vágyom igaz,hogy vak lány vagyok de amit tudok megoldom önállóan. Hamar elveszítettem anyukámat. Nagymamám nevelt fel Budapesten a Vakok iskolájába jártam de közben meghalt a nagypapám és a nagybácsikám. Miután befejeztem az iskolát lett egy vakvezető kutyám,de sajnos 2013 ban nagymamám is meg halt. Azóta nagyon rossz hogy nincs aki felhívjon,aki eljönne a kiállításomra akinek elmondhatnám örömömet bánatomat. Nincs akit átölelhessek karácsonykor nincs senki velem nincs akikkel ünnepelhessek.
Ha lehetne egy pótcsaládom ha nekik lenne névnapjuk születésnapjuk lenne kinek készülnöm meglepetéssel. Lennének póttesóim velük készülnék gyereknapra,mikulásra,és karácsonyra. Végre sokat nevetgélnék viccelődnénk és végre meglenne amiről álmodtam. Jó lenne néha hétvégenként össze tudnánk jönni egy jót beszélgetni ebédelni. Pénzt én sosem kérnék bár mit csinálnánk vagy bárhová mennénk az én részemet mindég kifizetném. Számomra a legfontosabb a család,szeretet és a boldogság lenne de ezt én is ugyan úgy meg szeretném adni. Ha találnék egy fantasztikus szuper teli szeretettel levő nagy családot akkor teljesülne minden álmom. Dunaújvárosban lakom de nem itt szeretnék találni családot hanem Pakson, Dunaföldváron Érden vagy Szászhalombattán. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki ezt el olvassa és reménykedek hogy megtalálom az állom családot.
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.