Hozzáállás

Sajnálja az anyukát a viselkedése miatt a lángossütödés

A Sugó-parti Lángossütő üzemeltetője megdöbbent azon, hogy lesajnálták az üzletét, csak mert enni adott egy hajléktalannak.

2018.07.09 19:04ma.hu
hirdetés

Történt ugyanis, hogy a Sugóparti Lángossütő üzemeltetője meghívott ebédre egy hajléktalant, ami miatt egy anyuka - a gyereke kérlelése ellenére - nem volt hajlandó leülni a teraszon, mint mondta: "ez a hajléktalan étkezde, ide nem megyünk".

Szabó Richárd mélységes megdöbbent a hallottakon: "Sajnálom hogy ilyen, nem elfogadásra és együttérzés hiányára neveli gyermekét. Bízom abban hogy egyszer a vendégeim közt tudhatom, és elmondhatom Önnek milyen érzés is a hajléktalan lét. Tegye össze a kezét hogy Önnek ezt nem kellett átélnie." - hívta meg az anyát is a lángosozóba.

Rengeteg támadást kapott, ezért videóban üzent

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.