Belpolitika

Fidesz: a béremelés miatt alakítják át a cafeteria-rendszert

Azt kell elérni, hogy a munkavállalók magasabb béreket kapjanak.

2018.06.28 10:28ma.hu

A béremelésre akarják átterelni a forrásokat, és ezt a célt szolgálja a cafeteria-rendszer átalakítása – mondta el Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV Start című műsorban.

Hídvéghi szerint nem igaz, hogy csökken a cafeteria összege, hiszen a keretösszeg nem változik. A változtatások előtt meghallgatták az érintetteket is, és úgy véli, egy olyan tervezet készült, amely minden érintett érdekét szolgálja.

Egy terület marad kedvezményes: a turizmus, mert szerinte az szintén népszerű juttatás volt a rendszerben. Azt kell elérni, hogy a munkavállalók magasabb béreket kapjanak - tette hozzá a politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.