Karikatúra

A Kétfarkú Kutya Párt a magyar Banksy

Új graffiti jelent meg a Dob és a Rumbach Sebestyén utca sarkán. Az alkotás Orbán Viktort ábrázolja, amint a gyerekek kedvencén, Thomas gőzmozdonyon utazik.

2018.06.25 19:18ma.hu

Az orbános graffiti önmagában is hír, ám még különlegesebbé teszi a Banksy-aláírás, ami azt sejteti, hogy a híres graffitiművész Budapesten járhatott. A rajz egyébként Bansky hivatalos Instagram-oldalán sem szerepel. Azóta ki is derült a turpisság: az ál-banksy graffiti a Kétfarkú kutyapárt unkája. Facebook oldalukon részletes képsorozatban számolnak be arról, hogyan készült az kisvonatos alkotás. Úgy tűnik egy eldugott házfalon egy próbafújás is volt. Mindenesetre rendkívül izgalmas, hogy vajon meddig marad a falon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.