Időközi

Megvan, kit indít a Fidesz a XV. kerületben

A Fidesz-KDNP László Tamás korábbi polgármestert, volt országgyűlési képviselőt indítja a XV. kerületi időközi polgármester-választáson.

2018.06.05 13:35MTI

A helyi szervezet javaslata alapján erről egyhangúlag döntött a Fidesz budapesti elnöksége.

Közleményük szerint László Tamás - aki városépítési és városgazdálkodási szakmérnök - 2010-től egy cikluson keresztül volt a Rákospalotát, Pestújhelyt és Újpalotát magában foglaló kerület polgármestere.

Ezalatt egyebek mellett új közösségi terek létrehozásáért, a közterületek és a lakótelepek megújításáért, valamint a kertvárosi rész fejlesztéséért dolgozott. A politikus 2006 és 2018 között három cikluson át volt a Fidesz képviselője a parlamentben, a kormánypártnak 2004 óta tagja és kerületi elnöke - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.