Gyilkosság

Úgy megverte a barátnőjét, hogy belehalt - 18 évet kapott a miskolci férfi

Tizennyolc év fegyházbüntetésre ítélt egy férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és testi sértés vétsége miatt csütörtökön első fokon a Miskolci Törvényszék.

2018.05.24 15:34MTI

A bíróság közlemény szerint a vádlott és a sértett ismerték egymást, a férfi többször járt a nő lakásában. Mindketten rendszeresen ittak alkoholt, viszonyukat gyakori viták, veszekedések jellemezték, a férfi többször megütötte a nőt, aki emiatt feljelentést is tett.

Tavaly februárban a sértett lakásán ismét együtt ittak, de összevesztek, majd a vádlott ököllel többször megütötte az asszonyt, és bár látta, hogy rosszul van, magára hagyta.

A nő a bántalmazás miatt súlyos koponya- és egyéb, zúzódásos sérüléseket szenvedett, és a helyszínen meghalt.

A vádlott és védője fellebbezett az ítélet ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.