Vád

Házi őrizetbe kerülhet a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja

Nyomszakértőt, vegyészt, fizikust és egy ujjlenyomat-szakértőt hallgattak meg a legutóbbi tárgyaláson.

2018.05.16 08:58ma.hu
hirdetés

Édesapja azt reméli, hogy a hónap végén szabadlábra, vagy házi őrizetbe kerülhet a Teréz körúti robbantással vádolt P. László – írja a 24.hu.

A portál szerint: az ügyet tárgyaló bíró május 28-án dönt arról, hogy elrendeli-e az enyhébb kényszerintézkedést az előzetes letartóztatás helyett. P. László édesapja azért ennyire bizakodó, mert azt mondja, komoly kételyek merültek fel az eddigi bizonyítékokkal kapcsolatban.

Nyomszakértőt, vegyészt, fizikust és egy ujjlenyomat-szakértőt hallgattak meg a legutóbbi tárgyaláson. Kiderült, hogy a helyszínen nem annak a cipőnek a nyomát találták meg, amit a fiánál találtak – mondta P. László édesapja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.