A nyúl viszi a vadászpuskát...

Alekosz azt hiszi, neki köszönhető a két Korea kibékülése

Az egykori valóságshow szereplő szerint komoly befolyása volt a külpolitikai eseményekre, hovatovább neki köszönhetjük, hogy elmarad a világháború.

2018.04.27 22:12ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, idén februárban VV Alekosz levelet írt Kim Dzsong Unnak. A nyílt levélben felszólította Észak-Korea vezetőjét, hogy hagyjon fel az atomkísérletekkel és békéljen meg Dél-Koreával, sőt az egész világgal. Talán az telt ennyi időbe, hogy levelét lefordítsák magyarról koreaira, talán az ország vezetője csak most értesült az ultimátumról, de tény: a két Korea vezetői találkoztak egymással, sőt békejobbot nyújtottak, Kim Dzsong Un pedig megígérte, hogy befejezi az atomkísérleteket és megtisztítják a félszigetet a nukleáris fegyverektől.

Mindenesetre Alekosz a Facebookon adott hangot határtalan örömének, mivel úgy gondolja, neki nagy szerepe volt ebben a történelmi találkozóban. Az atv.hu szerint a valóvilágshowból ismert férfi folytatja is tovább áldásos tevékenységét: újabb célt tűzött ki maga elé, miszerint pozitív irányba mozdítja majd az Egyesült Államok és Oroszország kapcsolatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.