Választás 2018

Vajon, hogyan fog dolgozni az a képviselő, akit megválasztottak, de örökre ki van tiltva a Parlamentből?

Tordai Bence képviselő lett, tavaly viszont örökre kitiltották a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból.

2018.04.18 18:10ma.hu

Hiába akart bemenni az MSZP-Párbeszéd frissen megválasztott képviselője az alakuló frakcióülésre, nem jutott be, hiszen Kövér László kitiltotta onnan.

„Szomorú vagyok: hiába lettem országgyűlési képviselő 700 ezer ember akaratából, Kövér László nem vett le a feketelistájáról, így ma sem jutottam be a Képviselői Irodaházba” – írja Facebook-oldalán az MSZP-Párbeszéd politikusa.

Tordai Bencét 2017 áprilisában tiltották ki, mivel a miniszterelnök ajtajára olyan feliratokat ragasztott, mint a „Putyin-csicska”, vagy a „hazaáruló”.

Tordai most a 11. helyen szerepelt az MSZP-Párbeszéd listáján, így a parlament alakuló ülésén hivatalosan is képviselővé válik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.