Választás 2018

Meghirdették az újabb kormányellenes tüntetést, már most hatalmas az érdeklődés

Már most több ezren jelezték részvételüket.

2018.04.15 10:40ma.hu
hirdetés

"2.0 Mi vagyunk a többség - újabb tüntetés a demokráciáért!” címmel ismét tüntetni fognak a kormány ellen április 21-én, jövő szombaton.

Az eseményt éjszaka hirdették meg a Facebookon és már most óriási az érdeklődés. Több mint ötezren jelezték részvételüket és és 15 ezren érdeklődnek az esemény iránt.

Az újabb kormányellenes tüntetést még a szombat esti demonstráción jelentették be. Gulyás Balázs, az internetadó elleni tüntetés szervezője beszédében arról beszélt, hogy a Fidesz mára a hazugság, a gyűlölet és a félelem pártja lett. Bejelentette, hogy jövő szombaton is tüntetést tartanak, 18:00-kor a Kossuth téren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.