Választás 2018

Összeállítottak egy listát 'Soros embereiről': halott is van rajta

Név szerinti lista jelent meg az emberekről, akik 'Soros-bérenc szervezeteknél' dolgoznak.

2018.04.12 15:59ma.hu

200 nevet tartalmazó listát tett közzé mai számában a Figyelő. Ezen azok az emberek szerepelnek, akik olyan szervezeteknél dolgoznak, melyeket a Fidesz ellenségnek nyilvánított. Ilyen például a Transparency International, a TASZ, a Helsinki Bizottság, de felkerültek a listára újságírók is, például a K-Monitor és a Direkt36 munkatársai.

A kormánypárti hetilap által közöltek tartalmazzák legalább két, már meghalt ember nevét is: Ernest Gellner filozófusét, aki már 1995-ben elhunyt. Illetve Yehuda Elkana történészét, aki 2012-ben halt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.