Önkormányzat

Időközi polgármester-választást tartanak Laskodon

A polgármesteri székért hárman indulnak, Jakab Zoltán és Mihók Tibor függetlenként, míg Pallay Ferenc a Fidesz-KDNP színeiben méretteti meg magát.

2018.04.04 00:30MTI

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Laskodon, a tisztségért három jelölt indul - közölte a Baktalórántházai Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője az MTI-vel kedden.

Lovász Zsuzsa elmondta, a voksolást azért kell megtartani a 960 lelkes községben, mert a települést eddig irányító Vargáné Kiss Katalin (független) tavaly december 11-én lemondott posztjáról.

A polgármesteri székért hárman indulnak, Jakab Zoltán és Mihók Tibor függetlenként, míg Pallay Ferenc a Fidesz-KDNP színeiben méretteti meg magát.

A névjegyzékben szereplő több mint nyolcszáz laskodi választó - a szintén vasárnap megtartandó országgyűlési választás miatt - másik két szavazólapot is kap, amelyeken az országos pártlistákra és egyéni országgyűlési képviselőjelöltekre szavazhatnak - jegyezte meg a jegyző.

A vasárnapi választáson reggel hat órától este hét óráig lehet leadni a szavazatokat a község egyetlen szavazókörében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.