Ketten meghaltak miatta

Bocsánatot kért a Szentendrei úti gázoló

Vallomást nem tett, ám megkérte a bíróságot, hadd szóljon pár szót.

2018.03.26 11:07ma.hu

Hétfőn került sor O. Áron, a Szentendrei úti gázoló perére - írja a Blikk.

Mint ismeretes, halálos baleset történt tavaly március 17-én az esti órákban a Szentendrei úton. A vádirat szerint a vádlott erősen ittas állapota ellenére autóba ült, majd a Rákóczi utca és a Czetz János köz kereszteződésben – egy piros lámpát figyelmen kívül hagyva – fékezés nélkül, közel 160-170 km/h-s sebességgel, hátulról belehajtott a jelzőlámpánál várakozó autóba. Az ütközés következtében a vétlen autóban ülő két személy életét vesztette.

A vádlott nem tett vallomást, ám megkérte a bíróságot, hadd szóljon pár szót.

"Sokat gondolkodtam, hogyan tudnék bocsánatot kérni az áldozatok családjától. Tudom, hogy őket pótolni nem fogja semmi, és akik ismerték a fiúkat, azoknak örökre űr marad a lelkében. A történtekből semmire nem emlékszem, csak a rendőrségi képeken láttam, hogy mit tettem. Nagyon sajnálom, hogy részt vettem olyanban, ami családok életét tette tönkre. Nem várok megbocsátást, én se biztos, hogy képes lennék rá. Imádkozom, hogy megtaláljam az utat a jóvátételre" - mondta.

Az áldozatok autója (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.