Választás-időközi

Farkas Imre Józsefné lett Gellénháza új polgármestere

Három független jelölt közül.

2018.03.25 22:36MTI

Három független jelölt közül Farkas Imre Józsefnét választották polgármesternek vasárnap a Zala megyei Gellénházán - tájékoztatta a település jegyzője az MTI-t.

Györke Gyöngyi elmondta: a győztes - aki 2010 és 2014 között már irányította a települést - 325 szavazatot kapott, Dávid József Andrásnéra 141-en, Lőcsei Jánosra 52-en voksoltak.

Gellénházán a korábbi polgármester, Vugrinecz József (független) halála miatt kellett időközi választást kiírni. Az 1321 szavazásra jogosult polgár közül eredetileg négy független jelöltre lehetett volna szavazni, egyikük azonban a hét közepén visszalépett a megméretéstől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.