Szociálpolitika

Gyermekvédelmi ellátásban élőknek szerveztek tehetségkutató versenyt

A gyermekvédelmi ellátásban nevelkedő gyermekeknek és fiataloknak szervezett Varázscsepp országos tehetségkutató verseny minden évben "óriási ünnep", de nemcsak a gyerekeknek, hanem a felkészítő tanároknak is.

2018.03.26 03:30MTI

Langerné Victor Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára a II. kerületi Marczibányi Téri Művelődési Központban rendezett verseny vasárnapi döntőjét nyitó beszédében megköszönte a pedagógusoknak, hogy a napi munkájukon túllépve egy kicsit többet tesznek, és meglátják a tehetséget a gyerekekben. "Hiszen minden ember tehetséges valamiben, a kérdés csak az, hogy meglátják-e benne ezt" - fogalmazott.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a II. és III. kerület fideszes országgyűlési képviselője méltatta a produkciók mögött rejlő rengeteg munkát, és azt kívánta, teljesítményükkel varázsolják el a nézőket a gyerekek.

A Cseppkő Gyermekotthoni Központ és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által nyolcadik alkalommal rendezett verseny döntőjében ének, tánc, hangszer, vers és próza kategóriában mutatják be tudásukat a fellépők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.