Zaklatás

Meztelen fotókat kért diákjaitól a pesti igazgató-helyettes

Diákjai szexuális zaklatásával vádolják egy pesti gimnázium igazgató-helyettesét, aki egy fociakadémián is órákat adott.

2018.02.19 08:34ma.hu

Hamis Facebook-profilról, magát diáklánynak kiadva levelezett diákjával egy pesti gimnázium tanára - írja a Bors.

Diákjai szexuális zaklatásával vádolják egy pesti gimnázium igazgató-helyettesét, aki egy fociakadémián is órákat adott. Ügyének első tárgyalását elhalasztották, mivel a gyanúsított nem vette át az idézést. A német és földrajzszakos tanár üzelmeiről az iskola egykori tanulója részletesen beszámolt a Borsnak.

„Elkezdett nekem írogatni egy Petra nevű lány. Az első pillanattól gyanús volt, hogy ez egy hamis profil, de Petra próbálta bizonyítani, hogy nem az. A beszélgetés másról sem szólt, csak szexuális témákról, és állandóan meztelen képet akart rólam kérni. Ilyet nem küldtem. Később az egyik osztálytársam, aki sértett az ügyben, elmondta: valóban a tanár csinálta ezt a profilt, és nem én voltam az egyetlen, akinek írogatott” – mesélte a lapnak fiú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.