Önkormányzat

Időközi polgármester-választást tartanak Rákócziújfaluban

Az időközi választást azért kellett kiírni, mert a polgármester tavaly októberben egészségügyi okokra hivatkozva lemondott.

2018.01.29 21:30MTI

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rákócziújfaluban, a tisztségért négy jelölt indul - közölte a helyi választási iroda vezetője hétfőn az MTI-vel.

Hegedűs László elmondta: a voksoláson függetlenként indul Papp János József korábbi polgármester mellett elődje, a szintén független Kecskés János és a jelenlegi alpolgármester Varga József, illetve a Munkáspárt jelöltje Bencsik Mihály.

Az időközi választást azért kellett kiírni, mert Papp János József tavaly októberben egészségügyi okokra hivatkozva lemondott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.