Összecsapás

Soros: Orbán MSZP-seket vett meg - videóval

Az üzletember a davosi világgazdasági fórumon beszélt arról, hogy a miniszterelnök szerinte lefizette a szocialista vezetőket és a Fidesznek kémei vannak a feltörekvő kispártokban is.

2018.01.27 05:35ma.hu

Orbán Viktor megvásárolta az MSZP vezetését Soros György szerint. Az üzletember a davosi világgazdasági fórumon beszélt arról, hogy a miniszterelnök szerinte lefizette a szocialista vezetőket és a Fidesznek kémei vannak a feltörekvő kispártokban is. Az MSZP elnöke visszautasította Soros György állítását és arra kérte az üzletembert, hogy vonja vissza a szavait. Gyurcsány Ferenc azt mondta, reméli, hogy Soros téved, a Fidesz frakcióvezetője szerint senkit nem vásároltak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.