Rejtély

Több mint két év után tért vissza családjához a háromgyerekes szátoki nő

Hozzátartozói attól féltek, elrabolták és fogva tartják.

2017.12.30 15:49ma.hu

Danyi Mónika 2015. februárjában tűnt el a Nógrád megyei Szátokról, családja azóta nem tudott róla semmit. Hozzátartozói attól féltek, elrabolták és külföldön fogva tartják. Idén karácsonykor azonban végre hazatért a háromgyermekes anyuka. Családja, főként gyermekei, rettentően örültek neki.

Hogy mi történt vele, egyelőre rejtély, mivel nem akar beszélni róla. "A gyerekek boldogok voltak, már nagyon hiányzott nekik az édesanyjuk. Lehet, hogy fogva tartották, máskülönben biztos vagyok benne, hogy hallatott volna magáról. Ez azonban csak feltételezés egyelőre, mert nekünk sem akart mondani semmit. A lényeg, hogy már itthon van velünk, épségben" - mesélte nővére a Borsnak.

Mónika hazatéréséről a rendőrséget is értesítették, így levették őt az eltűnt személyek listájáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.