Rejtély

Volt MSZP-s jelöltet vettek őrizetbe VV Fanni eltűnése kapcsán

Részt vett Fanni elrablásában?

2017.12.01 12:56ma.hu

Lassan két hete, hogy nyoma veszett VV Fanninak. A Való Világ egykorui szereplője sietve hagyta el otthonát, a lámpa égett, kutyáit hátrahagyta. a nyomozók pedig nem sokkal később házkutatást tartottak. SIM-kártyákat, DNS-mintát kerestek, a kertet is felásták. Később egy fekete, német rendszámú BMW-t köröztek, és a családnak és a barátoknak egy harmincas férfiről mutattak fotókat, aki azonos lehet azzal, akivel Fanni a videófelvételek alapján elhagyta Duna-parti otthonát.

Sokáig nem lehetett tudni hol tartózkodik, majd egy német erotikus oldalon vélték felfedezni, Jessica néven. Állítólag többször is sikerült vele beszélni, ám a hirdetése hamar eltűnt.

Közben fény derült arra is, hogy őrizetbe vettek egy férfit a lány eltűnésével kapcsolatban.

A Blikk most megtudta, hogy az őrizetbe vett illető korábban az MSZP színeiben indult egy 2010-es önormányzati választáson. Személyi szabadság korlátozása miatt indult ellene eljárás, és már a héten előzetes letartóztatásba került, vagyis erős a gyanú, hogy részt vett a lány elrablásában.

A lap egyik informátora azt mondta, egy szemtanú látta, ahogy egy férfi kiviszi kocsijához a félig kábult lányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.