Kemoterápiát kap

Székhelyi József: Éljen az élet és dögöljön meg a rák!

Kemoterápiát kap a súlyos beteg Székhelyi József. Szorong, de elszánt.

2017.11.29 14:30ma.hu

Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy súlyos betegséggel kell szembenéznie Székhelyi Józsefnek. Ő ennek ellenére nem vett vissza a tempóból, jelenleg is játszik.

Hétfőn kezdődik a kemoterápiás kezelés. Családja mindenben segíti Székhelyit, kislánya minden nap levelet ír és sokat rajzol édesapjának.

"A családom a körülményekhez képest meglehetősen jól viseli a történteket. Én viszont reszketek a pici lányomért. Azt pontosan nem tudja, hogy mi a baj, hiszen ahhoz még kicsi, öt és fél éves, de azt érzi, hogy valami baj van. Minden áldott nap ír nekem levelet: apa, apa, apa, Sári. És mellette sok rajz. Bizony, nagyon okos, ügyes, már tud írni. És gyönyörű! Intelligens, érzékeny kislány, megérzi, hogy valami történik. Ezekkel a szép rajzokkal biztat, azt mondja, ezek segítenek nekem a gyógyulásban. Biztosan így van” - mesélte Székhelyi a Borsnak.

A kezeléssel kapcsolatban elmondta, szorong, de elszánt. "Felkészített az orvos, hogy mire számíthatok. Igen, elszánt vagyok és élni akarok. Éljen az élet és dögöljön meg a rák!”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.