Szavaztak

Németh László Istvánt választották Mindszentkálla polgármesterévé

A községben azért rendeztek időközi választást, mert a település korábbi vezetője, Keszler Gyula (független) június 30-i hatállyal lemondott.

2017.10.02 04:22MTI
hirdetés

Németh László István független jelölt, a település korábbi alpolgármestere nyerte az időközi polgármester-választást vasárnap a Veszprém megyei Mindszentkállán - tájékoztatta a helyi választási iroda helyettes vezetője az MTI-t.

Takács Katalin elmondta, hogy a választáson egyetlen jelöltként induló Németh László István 60 szavazatot kapott.

A 264 lakosú településen a 232 választásra jogosult közül 67 mentek el szavazni, 7 szavazat érvénytelen volt - közölte.

A községben azért rendeztek időközi választást, mert a település korábbi vezetője, Keszler Gyula (független) június 30-i hatállyal lemondott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés

Éljünk jól nyugdíjasként is!

https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-holding-wine-glasses-1418355/

A sokat hangoztatott öngondoskodás minden, még aktív munkavállaló számára elengedhetetlen. Ugyanis minél korábban kezdünk el bármilyen nyugdíjcélú megtakarítást, annál nyugodtabban tölthetjük a nyugdíjas éveinket.

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.