Munka

Október elején rendezik meg a SzakMÁzz! Budapest Pályaválasztási kiállítást

Idén október 10-11-én rendezik meg a pálya- és iskolaválasztás előtt állók számára a SzakMÁzz! Budapest Pályaválasztási kiállítást.

2017.09.30 02:31MTI
hirdetés

Az érdeklődők a fővárosi szakképzési centrumok és nem állami fenntartású intézmények képzéseivel, közel száz szakmával ismerkedhetnek meg - közölte a Budapest Főváros Kormányhivatal pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a fővárosi kormányhivatal idén szervezi meg hatodik alkalommal a pályaválasztási kiállítást, amely a pálya-, szakma- és iskolaválasztás előtt álló, elsősorban általános iskolás tanulókat és a szakképzettséggel nem rendelkező fiatalokat segíti a szakmaválasztásában. A résztvevők ezen felül a munkaerőpiaci helyzetről és a hiányszakmákról is tájékozódhatnak.

A rendezvény, amelynek a Hungexpo Budapesti Vásárközpont ad majd otthont, mindkét nap ingyenes lesz, 9 és 16 óra között várja az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.