Vanessza

Budapestre szállították a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett lányt

Vanessza vasárnap kézzel írt üzenettel lepte meg szüleit, akik bíznak benne, hogy ez már annak a jele, hogy lassan visszatér a tudata.

2017.09.04 14:23ma.hu

Hétfőn délelőtt mentőautó szállította Szegedről Budapestre Burkus Vanesszát, a Bulgáriában balesetet szenvedett lányt a fővárosban kezelik tovább - írja a delmagyar.hu.

A lap szerint a másfél hónapja éber komában lévő 19 éves lányt az Országos Rehabilitációs Intézetben ápolják tovább.

Édesapja, Burkus Sándor is elutazott vele Budapestre, és egészen addig ott lakik majd, amíg meg nem gyógyítják.

Az idegsebészeti klinikán még megvizsgálta az intézetvezető professzor, mielőtt útnak indította, és biztató dolgokat tudott mondani az állapotáról.

Vanessza vasárnap kézzel írt üzenettel lepte meg szüleit, akik bíznak benne, hogy ez már annak a jele, hogy lassan visszatér a tudata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.