Védtelen állapot

A fekvőbetegekre a legveszélyesebbek a kórházi patkányok

A budapesti Merényi Kórház pszichiátriáján a dolgozók elmondása szerint patkányok miatt beszakadt az álmennyezet és egy patkány ki is esett a lyukból.

2017.08.30 05:30ma.hu
hirdetés

A magatehetetlenül fekvő betegek vannak a legnagyobb veszélyben, ha patkány kerül egy kórházi osztályra - ezt mondta az RTL Híradónak a járványügyi szakértő. Szerinte ugyanis a patkányok azon túl, hogy súlyos betegségeket terjeszthetnek, rá is támadhatnak a betegekre. Az RTL Híradó a minap számolt be arról, hogy a budapesti Merényi Kórház pszichiátriáján a dolgozók elmondása szerint patkányok miatt beszakadt az álmennyezet és egy patkány ki is esett a lyukból. A demokratikus Koalíció lemondásra szólította fel Balog Zoltán emberi erőforrás minisztert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.