Tragédiák

Egy év alatt két kislányát veszítette el a család

A patakba fulladt egy négy és fél éves kislány pénteken Kerecsenden. Nővére tavaly halt meg, elgázolta a vonat.

2017.08.14 10:38ma.hu

A négy és fél éves Patrícia holttestére péntek délelőtt találtak rá a falu patakjában. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni a gyereket, de már nem sikerült. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást gyermekkorú halálával végződő veszélyeztetés miatt.

Az MTI szemtanúktól úgy tudja: helybeliek húzták ki a patakból a gyermeket és először ők próbálkoztak az újraélesztéssel. Később mentőhelikopter is érkezett.

Ugyancsak a helyszínen lévők mondták el azt is, hogy a szülők a kislányt a nagypapára bízták, akinek a pillanatnyi figyelmetlensége miatt kerülhetett a gyerek a patakhoz. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz, melyért 1-től 5-évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. A nagypapa teljesen összetört.

A család már a második gyermekét vesztette el - tudta meg a Blikk. Tavaly a nagyobbik lányt érte baleset, halálra gázolta a vonat. A szülőkben most elhunyt kislányuk és fiuk tartotta a lelket - mesélte egy ismerős a lapnak.

"Miattuk maradtak erősek, hiszen tudták, hogy fel kell nevelniük a testvéreket. Azt azonban nem tudom, hogy ezt az újabb csapást hogyan viselik majd el, még az előző szörnyű balesetet sem heverték ki. Reméljük, hogy Sanyikáért megpróbálják ebből a pokolból is újra felépíteni magukat." - mondta megtörten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.