Fertőzés

Csecsemőhalál: mindenkit meg kéne vizsgálni a Honvéd kórházban

Egy házaspár feljelentést tett, miután gyermekük 8 naposan meghalt, mert egy halálos kórházi baktérium fertőzte meg a fővárosi Honvédkórházban.

2017.07.11 19:53ma.hu
hirdetés

Az orvosokat, nővéreket, betegeket is meg kellene vizsgálni a Honvéd Kórházban, miután egy csecsemő valószínűleg kórházi fertőzésben halt meg - ezt mondta Híradónknak egy szakorvos. Mindezt azért, hogy kiderüljön honnan indult a baktérium. Hétfőn számoltunk be arról, hogy egy házaspár feljelentést tett, miután gyermekük 8 naposan meghalt, mert egy halálos kórházi baktérium fertőzte meg a fővárosi Honvédkórházban. Az intézménytől ma azt írták, személyiségi jogok miatt nem adhatnak felvilágosítást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.