Tragédia

20 millióra perlik a keresztanyát a negyedikről kizuhant kislány szülei

Rá volt bízva a gyerek, de ő magára hagyta. A kislány a kórházban belehalt sérüléseibe.

2017.07.06 08:33ma.hu

Májusban történt a tragédia Kistarcsán: egy három éves kislány kizuhant egy társasház negyedik emeletéről. Az éjszakai műszakból hazatérő édesapja talált rá. A mentők a helyszínen többször újraélesztették, ám a gyerek a kórházban belehalt sérüléseibe.

Az éjszaka dolgozó szülők a keresztanyára bízták a kislányt, ám ő magára hagyta a gyereket a lakásban.

A szülők azóta Londonba költöztek, azt remélik, a környezetváltozás segít majd feldolgozni a tragédiát. A keresztanyával minden kapcsolatot megszakítottak. Úgy döntöttekbeperlik a nőt, 20 millió forintot követelnek tőle.

A keresztanyát foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel gyanúsítják. Ha bebizonyosodik az asszony bűnössége, akkor akár egytől öt évig terjedő börtönbüntetésre is számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.