Szavaztak

Beró László lett Almásfüzitő polgármestere

A választást azért kellett kiírni, mert a települést 15 évig vezető Karánsebesy Lukács február 28-án egészségi okból lemondott.

2017.06.12 04:17MTI

A korábbi alpolgármestert, a függetlenként induló Beró Lászlót választották Almásfüzitő polgármesterévé - mondta el a helyi választási iroda vezetője az MTI-nek vasárnap.

Szeidl Bernadett tájékoztatása szerint Beró László 513 szavazatot kapott, 432 szavazatot szerzett a szintén függetlenként induló Csapucha Árpád, aki a 2014-es választásokon a Fidesz jelöltjeként lett a képviselő-testület tagja. A Munkáspárt jelöltjére, a Komáromban lakó Holbik Mártonra hét választópolgár szavazott.

A 2100 fős Komárom-Esztergom megyei településen 1800 szavazásra jogosult állampolgár vehetett részt a választáson, a részvétel 53 százalékos volt. A választást azért kellett kiírni, mert a települést 15 évig vezető Karánsebesy Lukács február 28-án egészségi okból lemondott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.